aboutus

Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd

Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: ANGEWELL
Aantal werknemers: 100~199
Jaarlijkse omzet: 6000000-8000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Engineer: 4 persons
Floor area: 12000 square meters
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Opgericht in 2012, Zhejiang zich Xin Sheng Sanitair Warenco., Ltd, een particuliere onderneming is, wijdde aan het ontwerpen van, het veroorzaken van en het uitwisselen van bad & douchereeks met inbegrip van volledige doucheruimte, douchebijlage, badkamersijdelheid, badkamersspiegel, badkuipen en andere verwante producten. De fabriek ligt in Yangtze-Rivierdelta, dichtbij de internationale luchthaven van Shanghai, en u kunt ons gemakkelijk vinden.

 

De fabriek behandelt 12.000 vierkante meters met 50.000.000 jaarlijkse outputwaarde en met productiecapaciteit van 4.000 ruimten van de reeksen volledige douche, 8.000 bijlagen van de reeksendouche, 3.000 reeksenbadkuipen, 10000 reeksen van badkamersijdelheid, 20000 PCs van badkamersspiegels en 12.000 PCs-douchedienbladen.


Er zijn momenteel 167 personeelsleden, met inbegrip van 4 hogere ingenieurs en 2 R&D-personeelsleden. Ons R&D-fonds neemt 10% van omzet op elk jaar. In de loop van de jaren, laten onze unieke ontwerp en beroepservaring in de prestatie van nieuwe producten ons toe om innovatieve kunst, het artistieke werk van hoogte - kwaliteitsproducten aan klanten te verstrekken. Wij hebben een professioneel QC team en onze inspecteurs zijn bereid om eender welk product door klanten tevreden te weten te komen om geen mogelijke problemen te verminderen u samenkomt. Wij zijn geen kwaliteit er stellig van overtuigd vandaag, geen verkoop morgen!

 

Kernwaarden

Voortgebouwd op een stevige stichting.

Zo veel aangezien wij in de loop van de jaren zijn gegroeid, hebben wij nooit onze kernwaarden vergeten. Als staalstralen ondersteunend een structuur, zijn deze kernwaarden de pijlers die ons samen houden en ons sterk houden bevindend. Zij worden gedeeld door iedereen bij ons bedrijf, van de hoogste niveaus van beheer aan elke de dienstvennoot op de vloer.

Begeleid door deze waarden, verheugen wij ons op het brengen van u de best mogelijke het huisverbetering het winkelen ervaring.

Groepswerk

Onze cultuur taxeert het individu, maar begrijpt dat het winnen een teaminspanning is. Wij erkennen dat een team groter is dan de som individuele inspanningen.

Als groep, zetten wij altijd de behoeften van eerste van Xinsheng. Bij het doen van dit, begrijpen wij en erkennen dat wat voor ons Bedrijf, onze klanten, onze aandeelhouders goed is en de gemeenschappen waar wij werken, is goed voor elk van ons.

Wij werken in een milieu van vertrouwen, omdat een winnend team niet zonder vertrouwen bestaat.

Geconcentreerde klant

De klanten drijven onze zaken. Wij zullen ons begrip van klanten en hun behoeften door het ononderbroken leren verbeteren.

Wij zijn vastbesloten om het beste te zijn bij de behoeften van vergaderingsklanten aan kwaliteitsproducten, prijzen en de diensten. Terwijl wij van onze verwezenlijkingen trots zijn, zullen wij ons constant om uitdagen te verbeteren.

Hartstocht voor Uitvoering

Wij streven passionately operationele voortreffelijkheid in ons doel na om de verwachtingen van klanten te overschrijden.

Wij stemmen persoonlijke verantwoordingsplicht ermee in om onze bedrijfsdoelstellingen en steun te ontmoeten anderen met dezelfde hartstocht die wij aan klanten hebben vervoerd.

Wij werken met een betekenis van urgentie op alle gebied van onze zaken om aan de veranderende behoeften van klanten te antwoorden.

Integriteit

Als essentieel lid van de gemeenschappen waarin wij werken, begrijpen wij het belang en de waarde van het zijn een goede collectieve burger.

Wij handhaven hoge ethische normen, handelend met eerlijkheid en integriteit in onze dagelijkse interactie met klanten, medewerknemers, verkopers, aandeelhouders en in de gemeenschappen waar wij werken.

Wij hebben nul tolerantie voor immoreel of oneerlijk gedrag.

Eerbied

Wij zijn geëngageerd aan het handhaven van een milieu van opneming, zijn de billijkheid en de eerbied door de vele manierenmensen te begrijpen en te taxeren verschillend en kunnen tot ons succes bijdragen.

 

Vertrouwen Cynson
Elke dag het werken om uw vertrouwen te bouwen
In Cynson, willen wij uw vertrouwde op eerste keus voor al uw het huisverbetering behoeften zijn. Het is een doel wij voor elke dag door u met waar hoffelijkheid, eerbied en professionalisme te behandelen streven. Wanneer u aan Xinsheng-fabriek komt, zult u vinden vele unieke elementen die op het verzekeren van uw het winkelen ervaring worden gericht plezierig en belonend is. Alvorens wij uw zaken verdienen, zullen wij uw vertrouwen verdienen.

-02-
Geschiedenis

2012-OpgezetSanitairdeWarenco.vanZhejiangXinsheng, Ltd,

          Begon om eenvoudige doucheruimte te produceren en dienbladen te overgieten.

 

2013-toevoegendbreidenvierproductielijnen zichtoe te schrijvenaanvandemarkten uit.

 

2014-plannendonseigenbuitenlandsehandelsbedrijf omdewereldmarktte exploiterenen met succes ingegaan de Europese markt.

 

2015-debadkamersijdelheidendebadkamersspiegels waren met succes ontwikkeld en bevorderd om te verkopen.

 

2016-Elk vanonzebadkamersproducten werdenverkochtronddewereld, endekwaliteitendetechnologievanonzeproducten wordenhoogstgeadviseerddooronzeglobaleklanten.

 

2017-toevoegendbreidentweemeerproductielijnen zichtoe te schrijvenaanvandemarkten uit.

 

2018-Uitbreidtonsverkoopteamvoorhetverstrekken vanonzegekwalificeerdeproductenaanmeerklantenoverdewereldendegekregenStabieleenvlotteontwikkeling.

 

2019- opnieuw Uitbreidt ons verkoopteam voor de ontwikkelingsbehoeften van ons bedrijf.

 

 

 

 

-03-
Dienst

De filosofie van onze fabriek is eenvoudig: om superieure klantenservice te leveren. 

 

De Beste Dienst van Cynson

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

Wij bieden 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

Om een uitstekende ervaring te verzekeren, hebben wij een goed geïnformeerd beschikbaar klantenserviceteam en vergunning gegeven loodgieters om u te helpen elke stap van de manier. Hetzij badkamers of logeerkamer of hoofdreeks, worden wij toegewijd aan het helpen van u uw handtekeningsstijl vinden.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

25 Werkdagen Snelle Levering

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons lokaal gebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.


b) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop
Vier supervisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
Elke details zullen worden gecontroleerd alvorens verpakking te maken.

c) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze fabriek, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

-04-
Ons Team

Groepswerk

Onze cultuur taxeert het individu, maar begrijpt dat het winnen een teaminspanning is. Wij erkennen dat een team groter is dan de som individuele inspanningen.

Als groep, zetten wij altijd de behoeften van eerste van Cynson. Bij het doen van dit, begrijpen wij en erkennen dat wat voor ons Bedrijf, onze klanten, onze aandeelhouders goed is en de gemeenschappen waar wij werken, is goed voor elk van ons.

Wij werken in een milieu van vertrouwen, omdat een winnend team niet zonder vertrouwen bestaat.

 

 

Contactgegevens